pinzarella

PINZARELLA
pinza•mozarella•prosecco bar

Ще один smart casual формат від Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. А це означає, що тут для кожного гостя під замовлення за 3-5 хвилин готують чудові страви зі свіжих делікатесних продуктів, а ціни - дуже демократичні.

Якірні позиції меню зазначено в самій назві концепції. В першу чергу, це «пінца». В чому головна відмінність від звичайної піци? Ми беремо 3 види борошна, додаємо дріжджі, щонайменше 28 годин ферментуємо тісто, аби потім в печі підсмажити ідеальну основу: смачну, пухку і хрумку. Потім соуси і все_чого_душа забажає. 4 сири, персик, лосось, халапеньо… Або ж бурату, прошуто, артишоки, трюфелі та анчоуси. Найкращі продукти, які тільки можна собі уявити. Готуємо в печі та видаємо гостю готову страву за 1-3 хвилини.

Ось тому всі в захваті від «пінци».

Крім того, готуємо класичну неаполітанську піцу в печі.

В моцарела барі – бейбі-моцарела, капрезе, страчатела та ціла бурата. Як-то кажуть «різні агрегатні стани» ідеального.

Ще кілька варіацій на тему популярного салату «Цезар» та нетривіальні десерти. Prosecco та Linoncelllo. Можна пити так, а можна робити коктейльні мікси під настрій. В PINZARELLA завжди багато людей, біля дверей – черги, а залах – щасливі гості з добрим гумором і шаленими апетитом. Це місце з власною харизмою та, звісно, найкращим співвідношенням ціна/якість,коли йдеться про продукт.

Цитати з меню

Дві устриці з лимоном - 69 гривень

Капрезе з томатами і зеленим песто - 99 гривень

Крім того, готуємо класичну неаполітанську піцу в печі

Ціла бурата з трюфелем, руколою та зеленим песто - 99 гривень

Римська пінца карбонара — вічна класика (соковитий бекон, моцарела, пармезан та зелений базилік) -89 гривень

Римська пінца 4 сири — сир нашого серця (білий соус, два види моцарели, пармезан, горгонзола тафундук) - 89 гривень

Римська пінца di mare море лосося й креветок! (а також червоний соус, моцарела, пармезан та каперси)- 99 гривень

Неаполітанська піца 4 смаки (4 сири, ді маре, папероні, карбонара) - 189 гривень

Неаполітанська піца 4 сири - 119 гривень

Цезар з куркою - 69 гривень

Тирамісу - 79 гривень

Prosecco - 49 гривень

pinzarella
pinzarella

Фінансова модель

  • Середній чек - 350 гривень
  • Кількість гостей - 5 000 на місяць
  • Cередній ТО - 1 000 000 гривень в місяць
  • F&B cost - 45%
  • Рентабельність - від 15%
  • Роялті - 5%

Інвестиції та вимоги до приміщення

  • Паушальний внесок - 25 000$
  • Інвестиції - 800-1200$ на кв. м.
  • Площа приміщення - 150-200 кв. м.
  • Необхідна потужність - 60 кВт
  • Найбільш трафікові локації

Скільки закладів вже існує?

2 ресторани - в Києві.

Чому саме PINZARELLA?

  1. Римська пінца та неаполітанська піца - наразі піца переживає другу хвилю популярності. Люди висувають нові умови до якості - ферментованого тіста, делікатесних продуктів, технологіїприготування. PINZARELLA стала один з локомотивів таких трансформацій у місті.
  2. Готове технологічне рішення, розроблені стандарти та автоматизоване навчання дозволяє відкрити заклад за кілька тижнів.
  3. Формат легко та швидко адаптується під доставку.
  4. WOW-ефект від співвідношення ціни/якості/швидкості та емоцій.
  5. Ефективність бізнес-моделі підтверджено діючими закладами.
pinzarella
pinzarella

Як відкрити заклад PINZARELLA за франшизою?

  1. Залиште заявку на сайті
  2. Зачекайте на дзвінок експерта Gastrofamily та обговоріть з ним всі деталі
  3. Підписання договору комерційної концесії
  4. Пошук та підбір ідеального приміщення, підписання договору оренди
  5. Ремонт та встановлення необхідного обладнання. Закупівля інвентаря, меблів та елементів декору
  6. Підбір команди та навчання співробітників

Франшизи PINZARELLA на мапі

Надіслати заявку