mushlya

Mushlya

Mushlya – це делікатесні свіжі морепродукти у доступному fast casual сегменті: за 39-79-98 гривень тут можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі, а головне — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом.

Це унікальний формат, який дозволяє створювати прибуткові заклади, в яких преміальні продукти подаються за неймовірно низькими цінами.

А щоб ніхто не мав сумнівів в якості,то всі ключаві продукти (креветки, лобстери, стейки з риби) викладені на льодовій вітрині (як в найкращих рибних ринках світу), гість саме може обрати, що йому готувати. Сам процес приготування відбувається на відкритій кухні. Устриці та мідії - з акваріума, живі.

Тут prosecco наливають в «інстаграмні» келихи, а мідії пропонують в бельгійському стилі - з соусами, вершковим багетом, картопляними діпами. Під пиво або ж під вино.

Mushlya це місце, де вечірка ніколи не закінчується, а велике свято можна влаштувати імпульсивно, за мінімальні кошти, без усіляких передзамовлень та бронювань. Mushlya приймає гостей у порядку живої черги, і може пропустити 500-1200 людей на день залежно від локації.

Концепція може існувати в двух формах

mushlya

Mushlya Cafe

- Центральні вулиці, не обов'язково трафікові міcця

- Робота без попереднього бронювання, жива черга

- Повноцінний table service

- Середній чек 250-350 грн

- Подача на посуді, з льодом

- Більш складні гарніри та соуси

- Місце як для спонтанного, так і для спеціального візиту

- Світлий інтер’єр з неоном

mushlya

Mushlya Bar

- Найбільш трафікові місця у великих містах

- Робота без попереднього бронювання, жива черга (до 2000 гостей в день)

- Самообслуговування

- Середній чек: 150-200 грн

- Подача в крафті + скляні келихи

- Уніфіковані соуси та гарніри

- Місце для спонтанного візиту

- Інтер’єр seafood-бару з бочками та неоном

mushlya

Цитати з меню Mushlya Cafe

Червоний кав'яр - 89 гривень

Білоногі креветки з соусом та лимоном - 49 гривень

Морські равлики булоти з соусом та лимоном - 59 гривень

ДКазанок мідій у вершковому соусі з теплим хлібом - 69 гривень

Сендвіч зі стейком з тунця та картопляними діпами - 89 гривень

Боул з тигровими креветками - 98 гривень

Роли Philadelphia з лососем - 159 гривень

Стейк із лосося, подаємо з міксом салатів, гострою морквою, дайконом, картопляними діпами, свіжим лимоном та соусом крем-чилі - 98 гривень

Вино - 39 гривень

mushlya

Цитати з меню Mushlya Bar

Білоногі креветки з соусом та лимоном - 49 гривень

Казанок мідій у вершковому соусі з теплим хлібом - 69 гривень

Морські равлики булоти з соусом та лимоном - 59 гривень

Вино - 39 гривень

mushlya

Фінансова модель

  • Середній чек - 100 гривень
  • Кількість гостей - 25000 на місяць (800 гостей на добу)
  • Cередній ТО - 1 500 000 гривень в місяць
  • F&B cost - 45%
  • Рентабельність - 15%
  • Роялті - 5%

Інвестиції та вимоги до приміщення

  • Паушальний внесок - 30 000$
  • Інвестиції - 800-1200$ на кв. м.
  • Площа приміщення - 150-250 кв. м.
  • Необхідна потужність - 50 кВт
  • Найбільш трафікові локації

Скільки закладів вже існує

9 ресторанів. В Києві, Харкові, Івано-Франківську та Черкасах

Чому саме Mushlya?

  1. Найбільш делікатесна група продуктів - за доступними цінами
  2. Готове технологічне рішення, розроблені стандарти та автоматизоване навчання дозволяє відкрити заклад за кілька тижнів.
  3. Формат, який майже не має конкурентів на ринку
  4. WOW-ефект від співвідношення ціни/якості/швидкості та емоцій
  5. Ефективність бізнес-моделі підтверджено діючими закладами
mushlya
mushlya

Як відкрити заклад Mushlya за франшизою?

  1. Залиште заявку на сайті
  2. Зачекайте на дзвінок експерта Gastrofamily та обговоріть з ним всі деталі
  3. Підписання договору комерційної концесії
  4. Пошук та підбір ідеального приміщення, підписання договору оренди
  5. Ремонт та встановлення необхідного обладнання. Закупівля інвентаря, меблів та елементів декору
  6. Підбір команди та навчання співробітників

Франшизи Mushlya на мапі

Надіслати заявку