Барсук

Барсук – це гастрономічний бар. Заклад, з якого почалася історія Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова. Вже 10 років поспіль «Барсук» на Печерську готує для кількох сотень гостей на день. Тут завжди 100% посадка в обід, і безліч людей, які приходять сюди на сніданок або вечерю.

За сирниками від «Барсука» збираються люди з усіх куточків міста, у кожного є власна історія про том-ям або борщ «від Борисова», про дружній сервіс та надзвичайну атмосферу.

В чому секрет? В простих зрозумілих стравах, які готуються з добірних свіжих продуктів. В тому, що смак кожної страви доведений до ідеалу, і не має різниці, про що йдеться – соковиті котлетки з індички чи про ризото з морепродуктами.

Це «комфортна їжа». Зібрані з різних куточків світу рецепти виконані так, аби абсолютно всім гостям було смачно. За столом у «Барсуці» часто збираються люди різних поколінь, в всі знаходять свою причину для того, аби потім повертатися знову. 70% гостей «Барсука» - це постійні гості, лояльні відносини з якими вибудовуються роками.

Колись «Барсук» змінив уявлення про те, яким може бути ресторан. Він вивів на перше місце такі поняття як «смак», «щирість», «прозорість процесів» і зробив ставку на цінність довіри та людських відносин. Наразі ми готові то того, аби масштабувати цей проект і поширювати закладені в ньому цінності.

dogz&burgerz
barsuk

Цитати з меню

Ми готуємо достатньо прості зрозумілі страви. Але робимо це ідеально. Жодних компромісів щодо якості продуктів, подач та смаку.

Сніданки подаються весь день:

Ті самі фірмові сирники з фермерського сиру зі сметаною та ягідним соусом - 69 гривень

Ідеальні яйця пашот на тостах з лососем такого як треба посолу, стиглим авокадо і соусом голландез - 189 гривень

Пікантна шакшука з кінзою, як у Тель-Авіві - 99 гривень

Великі сніданки на двох: сет закусок, чіабата, 2 порції яєць пашот, 2 порції десертів, кава свіжої обсмажки та вино - 599 гривень

Свіжа устриця з лимоном - 39 гривень

Курячі котлетки з вершковим картопляним пюре - 119 гривень

Том-ям з лососем та тигровими креветками - 159 гривень

Курячий шашличок з мигдальними пластівцями, гострим чилі, маринованою цибулею на хрумкому лаваші - 119 гривень

Вершкове ризото з рису арборіо з куркою та гливами - 159 гривень

Український борщ зі сметаною - 79 гривень

Класичний Цезар з м'яким яйцем, пармезаном і запашною грильованою куркою - 129 гривень

Фінансова модель

  • Середній чек - 280 гривень
  • Кількість гостей - 6 420 на місяць
  • Cередній ТО - 1 800 000 гривень в місяць
  • F&B cost - 31%
  • Рентабельність - 23%
  • Роялті - 5%
barsuk
barsuk

Інвестиції та вимоги до приміщення

  • Паушальний внесок - 50 000$
  • Інвестиції - 800-1200$ на кв. м.
  • Площа приміщення - 200 кв. м.
  • Необхідна потужність - 70 кВт

Скільки закладів вже існує

3 ресторани. Всі заклади - в Києві. Перший заклад було відкрито на Печерську 10 років тому. І протягом 10 років тут завжди повна посадка.

barsuk
barsuk

Чому саме Барсук?

  1. Основа формату: Comfort food. Дуже смачна космполітична їжа, яка подобається всім
  2. Найкраще співвідношення ціна/якість в своїй категорії
  3. Висока рентабельність
  4. Ефективність бізнес-моделі підтверджено діючими закладами, одному з яких вже більше 10 років
  5. Заклад може бути ефективним на території ЖК, в спальних районах, невеликих містах

Як відкрити заклад “Барсук” за франшизою?

  1. Залиште заявку на сайті
  2. Зачекайте на дзвінок експерта Gastrofamily та обговоріть з ним всі деталі
  3. Підписання договору комерційної концесії
  4. Пошук та підбір ідеального приміщення, підписання договору оренди
  5. Ремонт та встановлення необхідного обладнання. Закупівля інвентаря, меблів та елементів декору
  6. Підбір команди та навчання співробітників
barsuk

Франшизи “Барсук” на мапі

Надіслати заявку