Mushlya – це делікатесні свіжі морепродукти у доступному fast casual сегменті: за 39-79-98 гривень тут можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі, а головне — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом.
Це унікальний формат, який дозволяє створювати прибуткові заклади, в яких преміальні продукти подаються за неймовірно низькими цінами.
А щоб ніхто не мав сумнівів в якості,то всі ключаві продукти (креветки, лобстери, стейки з риби) викладені на льодовій вітрині (як в найкращих рибних ринках світу), гість саме може обрати, що йому готувати. Сам процес приготування відбувається на відкритій кухні. Устриці та мідії - з акваріума, живі.
Тут prosecco наливають в «інстаграмні» келихи, а мідії пропонують в бельгійському стилі - з соусами, вершковим багетом, картопляними діпами. Під пиво або ж під вино.
Mushlya це місце, де вечірка ніколи не закінчується, а велике свято можна влаштувати імпульсивно, за мінімальні кошти, без усіляких передзамовлень та бронювань. Mushlya приймає гостей у порядку живої черги, і може пропустити 500-1200 людей на день залежно від локації.
- Центральні вулиці, не обов'язково трафікові міcця
- Робота без попереднього бронювання, жива черга
- Повноцінний table service
- Середній чек 250-350 грн
- Подача на посуді, з льодом
- Більш складні гарніри та соуси
- Місце як для спонтанного, так і для спеціального візиту
- Світлий інтер’єр з неоном
- Найбільш трафікові місця у великих містах
- Робота без попереднього бронювання, жива черга (до 2000 гостей в день)
- Самообслуговування
- Середній чек: 150-200 грн
- Подача в крафті + скляні келихи
- Уніфіковані соуси та гарніри
- Місце для спонтанного візиту
- Інтер’єр seafood-бару з бочками та неоном
Червоний кав'яр - 89 гривень
Білоногі креветки з соусом та лимоном - 49 гривень
Морські равлики булоти з соусом та лимоном - 59 гривень
ДКазанок мідій у вершковому соусі з теплим хлібом - 69 гривень
Сендвіч зі стейком з тунця та картопляними діпами - 89 гривень
Боул з тигровими креветками - 98 гривень
Роли Philadelphia з лососем - 159 гривень
Стейк із лосося, подаємо з міксом салатів, гострою морквою, дайконом, картопляними діпами, свіжим лимоном та соусом крем-чилі - 98 гривень
Вино - 39 гривень
Білоногі креветки з соусом та лимоном - 49 гривень
Казанок мідій у вершковому соусі з теплим хлібом - 69 гривень
Морські равлики булоти з соусом та лимоном - 59 гривень
Вино - 39 гривень
9 ресторанів. В Києві, Харкові, Івано-Франківську та Черкасах