Формат

Категорія

монопрайсовий бар

\ сидерія

\ наливкарня

Дата відкриття: 1 квітня 2018.

Ім’я створювача концепції: Дмитро Борисов.

Компанія: Сім’я ресторанів Дмитра Борисова

Продукт: хотдог, пиріг, устриця, сидр, пунш, наливка.

Бренд-шеф: Дмитро Опанасенко.

Кількість гостей щодня: 1000 чол.

Середній чек: 125 грн.

Концепція

Білий налив

1€ One Euro bar. Сідерія/Наливкарня.

Хотдог, пиріг та устриця під сидр чи наливку.

“Білий Налив” - це місце про маленькі гріхи, які варто собі дозволяти. Про спокусу що збуджує апетит.

Це просто треба відчути. Бажання що виникає тоді, коли ти думаеш про келих холодного яблучного сидру “з бульбашками”.

Наливаємо сидр з бочок, розташованих під стелею. Шоу-налив виглядає так: потужний метровий потік сидру розбивається о келих, напій “шпанізується” сповнюється киснем, створюється спокуслива піна, а смак стає більш виразним.
Саме в цей момент варто зробити перший ковток!

Більш міцний та п’янкий гріх - яблучна настоянка. Завжди хочеться трохи більше.

Гарячий яблучний пунш з корицею, гвоздикою та бад’яном подразнює апетит та неодмінно зігріває.

Що обрати до цього всього?

Хотдог, пиріг та устрицю!

Устриця з лимоном - свіжа делікатесна спокуса.

Хот-дог. Класичний або веганський. Можна і варто додати плавлений сир “Раклет”.

Пиріг - з куркою або яблуками.

Ми цінуємо твій час і твій вибір, тому в “Білому наливі” завжди діють два правила:
- будь-який продукт або напій коштує 1€(29 гривень).
- ти отримаєш своє замовлення максимум за 3 хвилини.

Як тобі? Здається, в нас багато спільного. До зустрічі на Хрещатику. Наповнюємо життя смаком.
Відпускаємо гріхи. Розуміємо твої бажання.

Маркетинг

1. Кількісні показники: 1000 гостей в день.

2. Фінансові показники: ТО 1,5-2 млн. грн\міс.

3. Рентабельність: min 25%.

4. Створення черги та ажіотажу.

5. Розширення формату франшизою.

6. Top of mind, при виборі місця з сидром, хотдогами, наливкою.

7. Контролюємо продукт для розширення франшизи.

8. Швидкість видачі замовлення: 3 хвилини.

Франшиза

Білий налив

Паушальний внесок

$25 000 долларів.

Зовнішний ринок 50 000 долларів.

Франшиза сидерій

Інвестиції: 60 000 - 80 000 долларів.

Роялті: 5%(обіг) в місяць.

Окупність: від 10 до 24 міс.

Об’єктів в мережі: власні 2, франшиза 17 ( загально - 20 власних закладів).

Регіон розвитку: Україна, Казахстан, Білорусь, Молдова.

Площа: 50 - 150 м2.

Персонал: 8 - 14 чол.

Максим Цибрій

Керівник напрямку франшиз і консалтингу "Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова"

franchise.consulting.borisov@gmail.com

+38 (096) 513-55-55

Ілля Родзяк

Провідний менеджер

+380 (96) 942-24-99

Контакти